Muzica

Urmeaza album nou de la The Weeknd! ''Am facut multa magie in carantina''

Articol scris de UTV Data publicării:

Boys & Girls, The Weeknd continua sa vina cu muzica noua, cu sound-uri noi, ba chiar cu un nou album. Pam pam! Ai auzit bineeee! Nou album de la The Weeknd!. Stiu, stiu ca esti nerabdator la fel ca si noi, mai ales ca acesta ne-a dat de inteles ca lucreaza intens la ceva nou inca de anul trecut.

Ei bine, se pare ca artistul a dezvaluit totul, recent, print-o postare pe Twitter, prin care si-a anuntat fanii ca ''pune toate piesele cap la cap''.

Mai mult, The Weeknd a spus ca in pandemie a ''facut multa magie'' si ca ''nimic nu este intamplator''. Ba chiar, a fost atat de focusat pe muzica, incat si-a improvizat un studio acasa si iata, drept urmare, avem un album nou soon, cu un sound diferit de materialul trecut, deoarece artistul si-a propus sa-si experimenteze stilul muzical si sa-si extinda aria in materie de muzica si arta. Zis si facut! <3

Abia asteptam sa-i dam un play! Hai cu albumuuuuuul! Pana atunci hai sa ascultam remix-ul piesei ''Save Your Tears'' in colaborare cu Ariana Grande. Enjoy!

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri