2017 American Music Awards - Arrivals
Muzica LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 19: Demi Lovato attends the 2017 American Music Awards at Microsoft Theater on November 19, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Urmeaza un nou date? Vezi ce mesaj indraznet i-a transmis Mike Johnson cantaretei Demi Lovato

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca te uiti la ''Bachelor in Paradise'' cu siguranta il stii pe chipesul Mike Johnson. Well, se pare ca acesta a pus ochii pe Demi Lovato. Bine, asta nu e un lucru nou, deoarece daca ar fi sa ne luam dupa ce spun prietenii apropiati ai acestora, cei doi ar mai fi avut parte de o intalnire in trecut. Ba chiar mai mult, Mike a declarat intr-un interviu, la iHeartRadio Music Festival, ca stie exact ce lucruri ii plac artistei. Mhmmmm...

''Si-au trimis mesaje si sunt, cu siguranta, interesati unul de celalat. Au planuri sa se vada din nou, in curand, iar Demi este foarte incantata de acest lucru.'', a declarat o sursa apropiata celor doi.

Cu toate acestea, se pare ca cei doi se vor bucura doar de momentele petrecute impreuna, deoarece Demi nu este inca in cautarea unei relatii stabile.

''Demi nu cauta nimic serios in acest moment, dar ramane deschisa si este incantata sa-l revada pe Mike'', a declarat sursa pentru E!

Well, recent Mike Johnson a participat la jocul ''Chubby Bunny'' organizat de E!, in care acesta trebuia sa raspunda mai multor intrebari in timp ce manca multe bezele, evident, ajungandu-se si la subiectul Demi Lovato. Mai exact, acesta a trebuit sa-i transmita cel mai indraznet mesaj artistei, spunandu-i: ''Cand o sa iesim la date o sa aduc niste prajituri, o sa ne hranim reciproc si o sa ascultam muzica buna''.  Hmm... sounds like a perfect date, right?

Deci, Demi?

Partenerii Nostri