Muzica

Usher i-a facut o serenada lui Kim Kardashian

Articol scris de UTV Data publicării:

Kim Kardashian a primit ce si-a dorit de ziua ei. Girls, sa nu fiti geloase! Anul trecut, Kim avea planuit sa mearga la un concert Usher de ziua ei de nastere. Din pacate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, zborul ei a fost anulat, iar diva a trebuit sa se intoarca acasa. Ei bine, tot raul a fost spre bine.


Bruneta a reusit sa-si duca la indeplinire planul, sambata seara a fost prezenta la concertul lui User din Las Vegas, alaturi de hairstylist-ul ei, Chris Appleton, si de logodnicul lui, Lucas Gage. Cel mai interesant moment de la concert a fost cel in care Usher a salutat-o de pe scena. : „ce faci, Kim? Ai ajuns!” , si a venit langa ea.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Kim a stralucit, la propriu si la figurat intr-o tinuta neagra. Diva a purtat o rochie mulata, din piele cu un decolteu indraznet. Mai mult decat atat, bruneta a tinut sa-si arate bucuria si a scris pe insta story ca va veni din nou sa-l vada pe Usher live:

„În sfârșit am ajuns să-l văd pe Usher live, dar fetele mele sunt supărate pentru că nu sunt cu mine, așa că trebuie să revin ASAP.”


In octombrie, cand Kim le-a spus fanilor cum nu a mai putut ajunge la show, Usher a raspuns:

„La mulți ani, Kim! Am văzut postarea și îmi pare rău că n-ai ajuns aseară! Dar, hei, oricând vrei să vii, te aștept cu brațele deschise.”


Hmmm....Se naste o idila?

Etichete: kim kardashian , usher

Partenerii Nostri