Muzica

Vezi ce gest emotionant au facut fanii lui DMX pentru a fi mai aproape de el!

Articol scris de UTV Data publicării:

Unul dintre cei mai iubiti si apreciati rapperi ai planetei, DMX, in varsta de 50 de ani, a ajuns de urgenta la spitalul White Plains din New York, in urma cu cateva zile, din cauza unei supradoze de droguri, care a dus, se pare, si la un infarct, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor. Mai exact, rapperul a fost in moarte cerebrala.

Din fericire, in prezent, se pare ca DMX respira singur, insa este tot in stare vegetativa, deoarece exista putina activitate cerebrala, iar medicii i-au anuntat pe cei din familia acestuia ca sansele de supravieturire sunt minime."Era la aparate. Acum respira singur, dar exista putina activitate cerebrala", a declarat avocatul sau, Murray Richmond pentru BBC.

In acesta perioada critica pentru el, atat colegii de breasla cat si familia, l-au vizitat la spital si i-au transmis doar energie buna. Mai mult, zeci de fani s-au strans in fata spitalului si s-au rugat pentru el, ridicand cu totii mainile in forma de X, in semn de solidaritate pentru clipele critice prin care trece DMX, in timp ce mai multi motociclisti au facut un spectacol pe doua roti, tot in semn de solidaritate.

Miss Eliot, MC Hammer, Juicy J, Rick Ross, Chance The Rapper si  Tracy Morgan se afla printre artistii care isi indeamna in repetate randuri fanii sa se roage in numar cat mai mare pentru DMX, in aceasta perioada critica.

In trecut DMX a vorbit deschis despre lupta cu dependenta de droguri, ba chiar in 2019 a ales sa se interneze intr-un centru de dezontoxicare, recidivand in cele din urma. Asta s-a intamplat si in 2017, cand acesta a mai suferit o supradoza, care apropape ca i-a fost fatala la acea vreme. Din acest motiv, medicii sunt de aceasta data rezervati.

 Cu totii stim ca DMX nu se da batut asa usor si a iesit intotdeauna luptator, asa cum va iesi si de aceasta data! Hai sa ne rugam cu totii pentru el si sa-i transmitem toata energia buna! <3

Etichete: andreea din , utv , unews , dmx

Partenerii Nostri