2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2
Muzica

Vezi ce mesaj a scris mama lui Beyonce pentru artista!

Articol scris de UTV Data publicării:

Mama lui Beyonce a vorbit despre faptul ca fiica sa a facut istorie in seara Grammy-urilor si a tinut sa o corecteze pe artista legat de o informatie pe care aceasta a spus-o in timpul speech-ului sau.

Queen B a devenit cea mai de succes femeie din istoria Premiilor Grammy in momentul in care a castigat cel de-al 28-lea premiul, iar mama ei o felicita pentru toata munca depusa. 

Tina i-a amintit lui B ca a inceput sa lucreze de la 7 ani, nu de la 9, asa cum a spus la finalul speech-ului sau.

"Ea a spus ca "de la varsta de 9 ani"Ei bine, eu imi amintesc de 7 ani!"-a spus mama artistei. "Asa de mult sange, multe lacrimi si suspine, antrenamente intense, lectii de canto, lectii de dans, alergat si cantat cu tatal tau, in fiecare dimineata, petreceri pierdute si baluri, abia aveai timp sa mergi la joaca. Dedicatie totala si focus 100%. Asa de multe sacrificii. Trebuie sa spun ca nu poti sa ai o cariera ca aceasta fara multe sacrificii si dedicatie pura...Si dat inapoi si si mers inainte in acelasi timp.Le-ai meritat, baby!"-a continuat Tina.

Femeia de afaceri a mai adaugat si ca Beyonce a setat niste standarde si a fost un exemplu pentru alti artisti in ceea ce priveste abordarea sa neinfricata si lipsita de regrete.

"Intotdeauna faci complimente, promovezi noi talente si esti originala, atat in fata camerei, cat si in spatele ei, predai, antrenezi si impartasesti toate resursele pe care le-ai practicat atatia ani cu mult sacrificiu"- a adaugat mama cantaretei.

"Sunt asa de mandra, nu doar de cele 28 de Grammy-uri, ci pentru faptul ca ai ramas un om incredibil si minunat"- a fost felul in care Tina a incheiat mesajul adresa fiicei sale.

 

Partenerii Nostri