Muzica

WRS va reprezenta Romania la Eurovision 2022

Articol scris de UTV Data publicării:

WRS va reprezenta Romania la la Eurovision 2022! 

Artistul a ocupat a doua pozitie in preferintele publicului roman, insa, piesa Llamame si show-ul pus in scena de artist au fost pe placul juriului acordandu-i punctaj maxim, astfel media punctajului obtinut a fost cea castigatoare. Pe locurile doi si trei s-au situat Kyrie Mendel cu piesa "Hurricane", si Dora Gaitanovici cu piesa "Ana".

Asa cum era de asteptat, reactiile celor din public nu au intarziat sa apara exprimandu-si  parerea in online despre piesa "Llamame".

Cunoscut pentru parerile acide la adresa concursului, Mihai Traistariu, spune:

"In sfarsit a cantat bine. S-a mobilizat si a scos vocea in fata. La semifinala s-a auzit ca un miorlait continuu și nu mi-a atras atentia. Dar in seara asta, mi s-a parut de departe CEL MAI POTRIVIT sa ne reprezinte. Piesa te capteaza pur si simplu. A venit pregatit și sigur pe el."

Cel mai entuziast review a fost oferit de vlogger-ul Pedro Rivas, vlogger care urmareste fenomenul Eurovision . El s-a declarat cucerit de ritmul latino al piesei: "Nu e un mesaj adanc, dar e superb, imi place. Iar refrenul e foarte memorabil și cool".

Tu ce parere ai? Ii dai play?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

In varsta de 29 de ani, WRS, a lucrat ca dansator pentru artisti celebri din Romania precum Inna, Antonia sau Carla's Dreams și a facut parte din echipa de balet a emisiunilor "Romanii au talent" și "Vocea Romaniei".

Sustinut de Global Records, in anul 2020 a inceput un nou proiect muzical electropop, lansand piesa "Why". Piesa s-a bucurat de un real succes, avand peste un milion de vizualizari pe YouTube. De asemenea, si urmatoarele clipuri  lansate "Amore" si "Tsunami", au ocupat primele locuri in topurile muzicale din Romania și Bulgaria.

Etichete: wrs , llamame , eurovision 2022

Partenerii Nostri