theo-rose-si-anghel-damian-6
Stiri Foto: Facebook/Theo Rose

Planuri de nunta pentru Theo Rose si Anghel Damian. Cei doi se casatoresc la vara in afara Bucurestiului

Articol scris de UTV Data publicării:

Potrivit dezvaluirilor facute de surse apropiate cuplului pentru Cancan, Theo Rose si Damian Anghel ar urma sa-si uneasca destinele vara aceasta, intr-o locatie in afara Bucurestiului. Lista de invitati ar fi una restransa cu prieteni apropiati cuplului, iar legat de parintii spirituali momentan ar avea trei perechi de nasi ca optiuni. Parintii spirituali nu reprezinta ceva formal pentru ei si vor sa aiba alaturi o pereche trainica, un adevarat model de urmat, asa ca nu se grabesc cu aceasta alegere.
 
Pana una alta, Theo si Damian sa pregatesc sa plece o luna de zile intr-o vacanta de lux in Dubai.Cei doi vor pleca la finalul lui ianuarie la Dubai, intr-o binemeritata vacanta de o luna.
 
Ca proaspeti parinti, ne alegem cu grija iesirile, iar pe cea de zilele trecute nu aveam cum sa o ratam. Ne-am simțit bine si ne-am distrat pana la o ora decenta, am plecat pe la 12 noaptea. Micutul nostru a ramas in grija parintilor nostri, care ne ajuta enorm”, a declratat Anghel Damian pentru sursa citata mai sus.

Etichete: theo rose , cuplu

Partenerii Nostri