Stiri

Rihanna este oficial headliner la Super Bowl

Articol scris de UTV Data publicării:

Yeeees! I can’t wait. S-au tot auzit zvonuri ca Rihanna va fi artistul principal de la Super Bowl 2023 iar acum este oficial. NFL a postat un tweet in care confirma prezenta artistei. Nici Jay-Z nu s-a lasat mai prejos, acesta a scris “Rihanna este un talent nemaivazut, o femeie modesta, care a reusit sa intreaca orice asteptare. Un artist care s-a nascut pe o insula mica din Barbados iar acum este unul dintre cei mai mari artisti pe care i-am vazut vreodata.” You're damn right!

Artista a postat si ea o poza pe Instagram cu o minge de fotbal american in mana, in mai putin de 20 de minute stangand peste 700 de mii de like-uri. Damn :O

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii artistei sunt in delir pe social media, nimeni nu se astepta ca Rihanna sa fie headliner deoarece artista a mai refuzat odata invitatia in anul 2019 cand a fost celebrul scandal cu sportivul Colin Kaepernick.

Stiu, stiu, si eu sunt inca in soc si abiaaa astept sa o vad pe Rihanna la Super Bowl, din pacate de acasa, de pe canapeaua mea. :))))

Partenerii Nostri