Stiri

Sean Paul si Beyonce au avut o relatie?

Articol scris de UTV Data publicării:

It’s gossip time! Inca umbla vorba ca Sean Paul si Beyonce ar fi avut fluturasi in stomac unul pentru altul acum 20 de ani, cand au lasat piesa "Baby Boy".

Stiti cu toti ca piesa a rupt topurile clasandu-se chiar pe locul 1 si desi timpul a trecut, se pare ca Sean Paul inca mai este intrebat de vremurile acelea si de o presupusa relatie cu artista. Si fie vorba intre noi.. putem sa intelegem de ce, doar e Queen B la mijloc!

“Nu. Mi-as fi dorit eu. E foarte frumoasa”, a spus Sean Paul intr-unstory publicat de Marlow Stern de la The Daily Beast.

Insa, a declarat ca a fost super entuziasmat atunci cand Beyonce i-a cerut sa colaboreze cu ea si ca zvonurile au aparut imediat, insa Beyonce se intalnea deja cu Jay-z

”Ne-am intalnit sa vorbim.”, a mai spus Sean Paul, explicand ca iatalnirea dintre ei doi a avut loc dupa ce intrepretasera deja piesa de doua ori. ”Am avut trei concerte, unul a fost la Reggae Sumfest. La momentul acela, amandoi eram la Rock the Mic Tiur. Era 2003.”, a povestit el, continuand: ”Ea nu venea in fiecare zi, insa a venit de cateva ori la studio pentru a inregistra Crazy in Love. La un moment dat, am ramas sa facem clipul, iar apoi am cantat la Sumfest. A fost prima data. Apoi am fost in L.A.”, a mai explicat artistul.

De asemenea, cantaretul a dezvaluit si ca Beyonce l-a confruntat la aparitia zvonurilor acestora: ”Era foarte suparata si mi-a spus ca trebuie sa vorbim. M-a intrebat ce legatura am cu acele zvonuri, ca ii distrug cariera. I-am spus ca n-au pornit de la mine. A fost ciudat.”, a mai spus el, insa a marturisit ca nu regeta colaborarea cu aceasta.

Partenerii Nostri