selena-miley-pals
Stiri

Selena Gomez a imitat-o pe Miley Cyrus! Vezi ce raspuns a avut Miley pentru cantareata!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ti-a placut monologul Selenei de la SNL live? Well, nu doar tie! Se pare ca trainer-ul de serviciu pe care Selena s-a bazat a fost chiar Miley Cyrus.

Selena Gomez a imitat-o pe Cyrus in timp ce host-uia Saturday Night Live. Oar Miley se pare ca nu s-a suparat deloc, ba chiar a apreciat momentul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In cazul in care ai ratat momentul, Selena a imitate-o pe Cyrus chiar la inceputul momentului sau de deschidere, cand a mentionat audientei ca i-a cerut lui Miley niste sfaturi, adaugand ca Cyrus este una dintre cele mai vechi prietene ale sale si cineva care a fost gazda emisiunii de mai multe ori.

“Mi-a zis, fii tu si distreaza-te”, a spus Selena imitand-o pe Miley. “Si eu eram: Miley, asta e doar o scuza pentru mine ca sa te pot intreba daca ma lasi sa te imit pe tine? Iar ea mi-a spus:”Hell yeah, doar sunt Miley Cyrus”

Miley si-a aratat supportul fata de selena dand share la viodeo-ul cu performance-ul.

Stim cu toti ca cele doua au un intreg istoric impreuna. Amandoua au fost vedete Disney de mici si si-au inceput carierele acolo: Miley ca "Hannah Montana", iar Selena ca Mikayla, precum si in cadrul show-ului sau pe nume “Wizards of Waverly Place"). Si desi au existat zvonuri cum ca cele doua au un beef si nu s-ar intele, in 2016, Selena a iesit public si a pus capat speculatiilor.

Partenerii Nostri