Stiri

Selena Gomez ii raspunde lui Hailey Bieber

Articol scris de UTV Data publicării:

Atat am de zis. DRAMA ALEEERT! Selena Gomez a avut ceva de spus dupa podcastul care a facut inconjurul internetului in ultimele ore. Ce podcast? Ei, cum ce podcast. Podcastul lui Alex Cooper, "Call Her Daddy", care a avut-o invitata chiar pe Hailey Bieber.

Hailey a vorbit in podcast despre relatia ei cu celebrul artist, Justin Bieber, si mai ales despre subiectul controversat dintre ea si Selena Gomez. De-a lungul timpului, a fost criticata si judecata ca s-a infiltrat in relatia lui Justin cu Selena si ca i-ar fi furat iubitul acesteia.

Modelul in varsta de 25 de ani a negat totul, "Este important ca toata lumea sa stie adevarul. Pentru ca acesta exista. Nu am avut o relatie in timp ce Justin se intalnea cu altcineva. Cand el si cu mine am inceput sa ne vedem, el nu avea iubita. Nu imi sta in caracter sa ma bag in relatia cuiva. Am fost crescuta mai bine de atat". Good point, Hailey!

Dar cum internetul este plin si de oameni rautaciosi, dupa ce podcastul a fost facut public, conturile de socializare ale Selenei Gomez au luat-o razna iar aceasta a reactionat pe masura. Ea le-a spus "Cred ca multe dintre aceste comentarii sunt josnice si dezgustatoare. Iar acest lucru nu este corect, nimeni nu ar trebui sa vorbeasca niciodata in felul in care vorbiti voi." You go girl! <3

Partenerii Nostri