selena
Stiri

Selena Gomez, slaba de dragul lui Justin Bieber?

Articol scris de UTV Data publicării:

Odata cu lansarea noului ei docmentar, Selena Gomez este iar in centrul unei polemici. Dupa despartirea de Justin Bieber, presa a speculat mult, iar fanii au devenit si ei destul de agresivi in exprimare. Acum, a revenit in atentia lor pentru kilogramele in plus pe care le-a dobandit.


In ultimul timp, Gomez a fost criticata in online pentru kilogramele in plus pe care le-a luat. Ba mai mult, fanii au gasit explicatia pentru perioadele in care i se vedeau patratelele pe abdomen. In opinia lor, Selena a fost slaba doar de dragul lui Justin Bieber caruia i-au placut mereu modelele.
Satula de speculatii, Selena a simtit nevoia sa puna stop acestor zvonuri.


„Nu există dragoste. El preferă mai degrabă modelele. Eu sunt prea normală. Sincer, nu-mi pasă de greutatea mea. Orice aș face oamenii tot comentează — Ești prea slabă, ești prea grasă, asta nu se potrivește. Eu sunt perfectă așa cum sunt”.


Intre timp, vedeta isi vede de traba si a lansat un nou produs al brand-ului sau, Rare Beauty. Este vorba de un concealer, despre care crede ca va deveni de nelipsit din rutina de makeup a ficaruia. Iti lasam mai jos si mini interviu pe care i l-a oferit lui Meredith Duxbury, una dintre cele mai virale makeup artiste de pe TikTok.


„Să nu vă fie frică să cereți ajutor! Sunt atâtea persoane care se luptă cu aceleiași probleme ca și voi. Câteodată, să știi că cineva este alături de tine contează cel mai mult. Am ales numele „Rare Beauty” după o piesă de pe albumul meu. Singurul motiv pentru care toți ar trebui să ne simțim unici este pentru că chiar așa suntem, unici. Sunt mândră că dețin acest brand pentru că pot lăsa o amprentă în această industrie de beauty.”

@meredithduxbury The sweetest soul ever 🤍 Thank you @Selena Gomez and @Rare Beauty ♬ My Mind & Me - Selena Gomez

Partenerii Nostri