Stiri

Selena Gomez vorbeste despre sanatatea ei mintala

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cum bine stim, Selena Gomez a trecut pintr-o perioada foarte dificila. Artista isi deschide sufletul intr-un nou documentar realizat de regizorul Alek Keshishian.

Selena incearca sa traga un semnal de alarma asupra importantei sanatatii mintale, prin noul serial “Selena Gomez: My Mind And Me”, in care vorbeste despre toate greutatile prin care a trecut in ultimii ani.

Vom face si noi o scurta recapitulare a evenimentelor. Totul a inceput in anul 2014 cand artista a fost internata in centrul de reabilitare The Meadows dupa despartirea de cantaretul Justin Bieber.

Cum totul parea sa mearga impotriva ei, a fost diagnosticata la scurt timp cu boala lupus si a facut un transplant de rinichi in anul 2017. Find inca afectata emotional s-a impacat cu Justin Bieber dar la scurt timp, in 2018, s-au despartit definitiv. What a road… :(

„Stiu din propria experienta cat de infricosator paote fi, cat de singur te poti simti cand te confrunti, fara support, cu anxietarea si depresia la o varsta frageta”a povestit ea.

„Daca as fi invatat mai devreme despre sanatatea mea mintala, daca as fi invatat despre toate aceste lucruri la scoala, asa cum am invatat despre alte materii viata mea ar fi putut arata total diferit. Lumea trebuie sa stie ca sanatatea mintala conteaza, este la fel de importanta ca sanatatea fizica.”

Artista se simte din ce in ce mai bine, anul acesta a primit o nominalizare Grammy pentru EP-ul in spaniola si o nominalizare Emmy pentru rolul din serialul “Only Murders in the Building”. Las mai jos trailer-ul de la documentar.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri