Stiri

Shakira si-a vandut tot catalogul muzical din cariera! ''Am scris pentru a da sens lumii.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira si-a vandut tot catalogul muzical din cariera companiei britanice de investitii  Hipgnosis Songs Fund, aceeasi companie care a cumparat de-a lungul timpului drepturile pentru piesele mai multor artisti celebrii precum Mark Ronson, Barry Manilow, Lindsey Buckingham, Jimmy Lovine Neil Young si lista poate continua.

Asadar, cu alte cuvinte, artista a luat decizia radicala de a-si vinde toate cele 145 de piese lansate de-a lungul carierei, printre cele mai cunoscute fiind „Whenever, Wherever”, „Hips Don’t Lie” si „Waka Waka (This Time For Africa)”.

De asemenea, Shakira a simtit nevoia sa le explice fanilor si motivul pentru care a luat aceasta decizie.

„Sa fiu compozitor este o realizare pe care o consider egala sau poate chiar mai mare cu aceea de a fi cantaret si artist. La varsta de 8 ani - cu mult inainte sa cant - am scris pentru a da sens lumii. Fiecare cantec este o cugetare a persoanei care eram la momentul la care l-am scris, dar odata ce un cantec este lansat apartine nu doar mie, ci si celor care il apreciaza. Stiu ca Hipgnosis va fi o casa minunata pentru catalogul meu si sunt fericita sa fiu partener cu aceasta companie condusa de Merck, care apreciaza cu adevarat artistii si creatiile lor si este un aliat al compozitorilor carora le pasa de viata melodiilor lor”, a spus Shakira.

Etichete: utv , shakira , unews

Partenerii Nostri