Stiri

Shakira spera sa castige batalia pe custodia copiilor cu Gerard Pique.

Articol scris de UTV Data publicării:

Au trecut aproape două luni de zile de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au separat, însă despărțirea dintre ei nu este deloc ușoară, deoarece aceștia nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor.

Celebra cântăreață columbiană și fotbalistul s-au despărțit după aproape 12 ani de relație, timp în care au avut doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șapte ani. Dacă cei doi foști parteneri n-au avut probleme în ceea ce privește împărțirea bunurilor ori a banilor, atunci când vine vorba de custodia copiilor, ei nu au ajuns la un consens.

Din acest motiv, în încercarea de a rezolva această problemă, Shakira și-a angajat doi avocați reputați. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, cu ajutorul lor, artista speră să obțină custodia micuților și să se mute în Miami, Statele Unite ale Americii.

Cine sunt cei doi avocați? Ei bine, potrivit sursei citate, unul dintre ei este Pilar Mane, o avocată cunoscută în Spania, care este specializată în Dreptul Familiei, care i-ar fi fost recomandat artistei de nimeni altul decât Alejandro Sanz.

Potrivit sursei citate, Mane este licențiată în Drept la Universitatea din Barcelona și este cunoscută pentru câștigarea multor cazuri în ceea ce privește probleme de divorț, separare, pensie alimentară și întreținere copil. De asemenea, ea este membru al Asociației Catalane a Avocaților de Familie și a Asociației Spaniole a Avocaților de Familie și, în plus, este cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă în ceea ce privește cazurile de care s-a ocupat.

Celălalt avocat angajat de Shakira este columbianul Heli Abel Torado, care este chiar unchiul artistei. Se pare că acesta este un negociator excelent și este cel care a ajutat-o pe artistă să încheie capitolul cu Antonio de la Rúa, fostul iubit și manager al artistei care a dat-o în judecată și i-a cerut despăgubiri în valoare de 100 de milioane de dolari. Cu ajutorul lui, însă, artista i-a achitat, însă, o sumă mult mai mică. 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri