Shania Twain
Stiri

Shania Twain lanseaza documentarul ''Not Just a Girl''

Articol scris de UTV Data publicării:

Si pentru ca tot este perioada lansarilor de documentare, afla ca urmatoarea pe lista este celebra cantareata si compozitioare canadiana Shania Twain, care se pregateste sa-si lanseze documentarul ''Not Just a Girl''.

Acesta va fi lansat pe 26 Iulie pe Netflix si va scoate la iveala informatii atat despre inceputurile carierei muzicale si parcursul ei in muzica cat si despre viata personala si copilaria saraca de care a avut parte in Timmins, Ontario.

Pe langa cele mentionate, documentarul vorbeste si despre intalnirea cu fostul ei sot, Mutt Lange, cel care i-a schimbat si viata in acel moment. De asemenea, potrivit teaser-ului, un alt personaj cheie in cariera ei muzicala este legendara Dolly Parton, cea care i-a fost principala sursa de inspiratie in materie de muzica inca din copilarie.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Mai mult, odata cu lansarea documentarului, Twain isi va lansa si noul album intitlulat ''Not Just a Girl (The Highlights)''.

Printre invitatii care apar in documentar se numara nume celebre precum Lionel Richie, Diplo, Avril Lavigne si Orville Peck. ''Ea a fost piomiera'', spune Lionel Richie, in timp ce Orville Peck spune: ''M-a facut sa ma simt in siguranta cand eram copil''.

Si incheiem stirea cu vorbele artistei care sincer mie mi-au facut pielea de gaina: ''Asumandu-ti riscul de a face lucrurile in felul tau poate fi inspaimantator. Trebuie doar sa ai curajul sa o faci!'', spune Shania Twain.

Etichete: shania twain

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri