Stiri

Textele lui David Bowie valoreaza peste 200.000 de lire

Articol scris de UTV Data publicării:

Cred ca il cunoastem cu totii pe superstarul David Bowie. Ei bine, textul scris de mana de artist al piesei "Starman", a fost vandut marti la licitatie pentru suma de 203.000 de lire sterline, echivalentul a 227.000 de euro. Big money, If you ask me.
WOW! Pentru majoritatea dintre noi poate parea o suma colosala pentru o simpla foaie de hartie, dar pentru colectionari este o nimica toata. Textul a fost initial evaluat la 40.000 de lire, este scris cu cerneala albastra si se pot vedea modificarile facute de Bowie, precum si greselile de ortografie corectate de acesta. Da, da, las mai jos o poza cu faimosul text.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te intrebi oare cine este cumparatorul? Din pacate nu avem aceasta informatie, colectionarul a dorit sa ramana anonim :(. Dar ce va mai putem spune este ca textul scris de mana a facut parte dintr-o vanzare mai ampla, intitulata "David Bowie and Glam Rock", aceasta a inclus postere si discuri de vinil.
Etichete: david bowie , starman

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri