Stiri

Tom Cruise sare din avion in timp ce le multumeste fanilor

Articol scris de UTV Data publicării:

Tom Cruise a postat un clip pe Twitter in care le multumeste fanilor pentru calduroasa primire pe care a avut-o noul film Top Gun. Clipul este facut in mare stil, cum doar Tom Cruise putea sa faca, te intrebi cum? In timp ce sare de la bordul unui avion, of course.

La inceptul anului, Tom Cruise a portretizat din nou faimosul sau rol, Pete Maverick Mitchel, din franciza Top Gun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noul film a avut un real succes in randul fanilor seriei si nu numai, a reusit performanta de a fi cel mai bine platit film al anului 2022, cu peste 1.4 miliarde de dolari. Daaamn <3

Stim ca toti actorii ne-au obisnuit cu clasicele clipuri de multumire de pe canapeaua unei vile luxoase din L.A., dar se pare ca Tom Cruise a dus totul la alt nivel, inainte sa sara din avion acesta le-a transmis fanilor:

"Nu am vrut sa termin anul fara sa va multumesc pentru ca ati sustinut in cinema filmul Top Gun: Maverick". Dar nu s-a oprit aici, dupa ce a sarit in avion, Tom a continuat: "Unde eram? Ah, da. Va multumesc pentru ca ati sustinut filmul, multumesc ca ne-ati lasat sa va distram si sa va facem ziua mai frumoasa. Este o onoare pentru mine, sunt foarte norocos."

Etichete: tom cruise

Partenerii Nostri