Stiri Foto: Soranadarclee Instagram

Trupa A.S.I.A. ii raspunde Irinei Nicolae dupa scandalul din mediul online

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa cum bine stim, fetele de la A.S.I.A. au anuntat ca se reunesc pentru un concert aniversar pe data de 6 martie, la Sala Palatului, dar surpriza, fara Irina Nicolae, una dintre membrele de baza ale grupului. Daca nu stii despre ce este vorba, click aici, pentru a citi schimbul de replici dintre Irina si managerul trupei.

La scurt timp dupa, trupa A.S.I.A. a sustinut o conferinta de presa si au abordat acest subiect:

“O inteleg perfect, Irina a inteles ca este un concert aniversar si s-a simtit data la o parte. Imi pare rau de acest lucru dar s-a facut o confuzie. Niciodata nu avem cum sa dam deoparte nicio membra a acestei trupe, trupa a facut istorie cu fiecare membru in parte.

Trebuie sa spun ca eu nu i-am luat locul Irinei, ea a plecat de bunavoice din trupa iar eu am venit sa duc mai departe munca acestor fete si ulterior ne-am inteles atat de bine incat sa ne dorim dupa atatia ani sa fim impreuna pe scena si sa mergem mai departe. Pot intelege durerea prin care trece Irina, pentru ca noi ne reunim iar ea nu face parte din acest proiect”, a declarat Iana Novaci pentru wowbiz.

Se pare ca si Anca Neacsu a avut ceva de spus in legatura cu acest conflict, ea spune ca a invitat-o personal pe Irina la concertul organizat de Iana Novac de anul trecut:

“Irina a fost invitata personal de mine la concertul Ianei. Am citit multe articole in care scria ca Irina a refuzat. Noi in schimb, am vorbit pe ras, am vorbit pe pozitiv, nu mi-a zis niciodata ca nu vine. Pur si simplu, I-ul reprezinta Iana in momentul acesta, ea are concertul ei mare la Sala Palatului si o lasa pe ea, pentru ca asa este normal. Asa mi-a spus mie Irina, noi le-am sunat pe toate fetele, ca sa inteleaga lumea. Acum noi nu reunim fara Alexandria din America, fara Irina, acum, noi pur si simplu mergem mai departe, nu facem o reuniune”.

Mai mult decat atat, Sorana a postat ieri pe Instagram o poza in care ii raspunde Irinei destul de dur.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: trupa asia , asia

Partenerii Nostri