Harry Styles Performs On His European Tour At AccorHotels Arena, Paris
Stiri PARIS, FRANCE - MARCH 13: In this handout photo provided by Helene Marie Pambrun, Harry Styles performs during his European tour at AccorHotels Arena on March 13, 2018 in Paris, France. (Photo by Handout/Helene Marie Pambrun via Getty Images)

U Know | Ce risti sa patesti daca stai cu Harry Styles la masa!

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca Harry Styles este favoritul tau din boybandu-ul One Direction, inseamna ca vrei sa afli mult mai multe despre el. Asadar, U Know iti aduce o lista intreaga de fun facts despre artistul tau preferat.

So, stiai ca Harry o sa fie un bunic cool? Hahaha... ai ras stiu, dar e pe bune! Spun asta pentru ca stie sa tricoteze si cum am aflat asta iti dai seama ca deja mi l-am imaginat pe la 60 de ani, cu nepoti and stuff. Te asteptai la talentul asta ascuns? 

Inca un fun facts ar fi ca iubeste sa fure mancarea din farfuriile altora. Deci, daca ai noroc sa stai la masa cu el sa nu te miri daca o sa-ti dispara mancarea din farfurie.  

Crede-ma, lista e foaaaarte lunga, deoarece Harry are o personalitate super interesanta plus doza aia de nebunie care il face un artist special si s-ar putea sa te cucereasca dupa ce o sa uiti la materialul de mai jos.

Enjoy!

P.s. SUBSCRIBE, LIKE & SHARE daca si tu esti fan Harry Styles si vrei ca si prietenii tai sa afle mai multe despre el! <3

Sursa foto: Getty Images

Autor: Andreea Din 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , uknow , harry styles , fun , facts

Partenerii Nostri