Premiere Of 20th Century Fox's "Alita: Battle Angel" - Arrivals
Stiri LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Dua Lipa attends the premiere of 20th Century Fox's "Alita: Battle Angel" at Westwood Regency Theater on February 05, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

U Know: Vezi aici mini-documentarul despre Dua Lipa

Articol scris de UTV Data publicării:

U Know iti aduce informatii fresh despre una dintre cele mai sexy artiste din lume. Vorbim despre Dua Lipa, artista care de fiecare data iti acapareaza ochii cu imaginea ei cool si auzul cu timbrul vocal care face dintr-o simpla piesa hit.

Asadar, stiai ca Dua a fost asaltata de un ofiter de politie, la varsta de 15 ani? De ce? Se pare ca ea impreuna cu mai multi prieteni au fost pe cale sa fie arestati din cauza faptului ca aruncau in exces baloane de sapun dupa un balcon si fara sa realizeze au dat intr-un ofiter de politie. ''Te vom duce in Scotland Yard'', a spus politistul. ''Am fost in lacrimi in acel moment'', spune Dua Lipa. Insa totul s-a terminat cu bine, deoarece i s-a spus ca va primi un avertisment prin posta, pe care nu l-a mai primit niciodata. Ah, si nici nu a aflat mama ei. Huhuhu, asta da noroc!

Afla mai multe lucruri interesante in materialul de mai jos.

P.s. SUBSCRIBE, LIKE & SHARE daca si tu esti fan Dua Lipa si vrei ca si prietenii tai sa afle mai multe despre ea! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: u-know , andreea din , utv , dua lipa

Partenerii Nostri