2018 MTV Video Music Awards - Show
Stiri NEW YORK, NY - AUGUST 20: Shawn Mendes performs onstage during the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

UKnow: Vezi aici mini-documentarul despre viata lui Shawn Mendes

Articol scris de UTV Data publicării:

Cui ii place Shawn Mendes, mana suuuuus! Stim ca esti fan si tocmai de aceea Andreea Din iti spune tot ce nu stiai despre unul dintre cei mai chipesi si talentati artisti.

So, stiai ca Shawn are fobie de GARGARITE? Daaaa! Ai auzit bine. Oh, come on Shawn! E doar o gargaritaaa! Asa usor te sperii? Sau stiai ca artistul prefera sa doarma deseori in autorulota cu care merge in turnee, decat in camera de hotel. De ce? Da-i un play materialului de mai jos si o sa afli muuuult mai multe.

P.s. O sa vorbim putin si despre Camila Cabello... ca na, doar e iubita lui Shawn acum. Sorry girls! :)) 

P.s. SUBSCRIBE, LIKE & SHARE daca si tu esti fan Shawn Mendes si vrei ca si prietenii tai sa afle mai multe despre el! <3

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/2BfKHin0Ksk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Partenerii Nostri