Stiri

Un fan a pupat-o pe Alicia Keys in timpul concertului!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dap, chiar asa… Alicia Keys nu este fericita dupa ce un fan a luat-o de gat si a pupat-o pe obraz in timpul concertului. Staaai! Ce?

Inteleg ca fanii isi adora artistii dar… a little boundaries nu strica, right? Mai exact, pe 30 August Alicia a avut un concert in cadrul turneului mondial, iar in Canada se pare ca a primit putin mai multa iubire decat se astepta. :)))) wink*wink

In timp ce canta piesa “Empire State of Mind”, artista si-a dorit sa fie putin mai aproape de public si a coborat de pe scena, moment in care un fan a profitat de situatie si a pupat-o pe obraz. Ok, ok… las si clipul mai jos ca sa vedeti singuri cum a decurs totul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Si cum este normal sa nu ai o reactie tocmai pozitiva cand cineva iti intrerupe actul artistic, cantareata a scris pe internet: “Efectiv nu am inteles ce naiba se intampla!!! Nu stie ca nu este timpul de meet&greet acum?”.

Alicia… tu ai scapat usor, crede-ma. Saptamana trecuta Lil Wayne a oprit pentru cateva minute concertul din cauza unui fan care a aruncat pe scena cu un obiect. Si ca sa fie treaba treaba, Kid Cudi a plecat de pe scena in timpul prestatiei dupa ce, pe scena, au fost aruncate sticle de apa din public. Daaaamn… poor guy.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri