Stiri

Un fan a pupat-o pe Alicia Keys in timpul concertului!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dap, chiar asa… Alicia Keys nu este fericita dupa ce un fan a luat-o de gat si a pupat-o pe obraz in timpul concertului. Staaai! Ce?

Inteleg ca fanii isi adora artistii dar… a little boundaries nu strica, right? Mai exact, pe 30 August Alicia a avut un concert in cadrul turneului mondial, iar in Canada se pare ca a primit putin mai multa iubire decat se astepta. :)))) wink*wink

In timp ce canta piesa “Empire State of Mind”, artista si-a dorit sa fie putin mai aproape de public si a coborat de pe scena, moment in care un fan a profitat de situatie si a pupat-o pe obraz. Ok, ok… las si clipul mai jos ca sa vedeti singuri cum a decurs totul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Si cum este normal sa nu ai o reactie tocmai pozitiva cand cineva iti intrerupe actul artistic, cantareata a scris pe internet: “Efectiv nu am inteles ce naiba se intampla!!! Nu stie ca nu este timpul de meet&greet acum?”.

Alicia… tu ai scapat usor, crede-ma. Saptamana trecuta Lil Wayne a oprit pentru cateva minute concertul din cauza unui fan care a aruncat pe scena cu un obiect. Si ca sa fie treaba treaba, Kid Cudi a plecat de pe scena in timpul prestatiei dupa ce, pe scena, au fost aruncate sticle de apa din public. Daaaamn… poor guy.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri