Stiri

Unul dintre verisorii lui Bono este chiar fratele lui

Articol scris de UTV Data publicării:

Stai, stai, stai, ce? Cred ca mai am nevoie de o cana de cafea. Da, se pare ca rockstarul Bono, solistul trupei U2, spune ca unul din verisorii lui este chiar fratele lui vitreg. In timpul unui interviu acordat in luna Iunie, Bono a marturisit ca tatal lui, Bob, a avut o aventura in 1960 cu o "femeie frumoasa".

Cateva luni mai tarziu, solistul a recunoscut ca "femeia frumoasa" despre care vorbea, este chiar matusa lui, Barbara. Aceasta traieste acum in Dublin si a fost casatorita cu fratele lui Iris, mama artistului, pana in anul 2020 cand acesta a decedat. Iris, s-a stins din viata in 1974, cand el avea doar 14 ani iar femeia nu a aflat niciodata despre aceasta aventura.

Acum patru zile, Bono a acordat un interviu pentru "Irish Times", in care a vorbit despre fratele lui vitreg, Scott Rankin, cu care a avut mereu o relatie foarte apropiata.

"Mereu am simtit ca suntem frati, il iubesc pe Scott si pe mama lui, Barbara. De cand eram mici am stiut ca suntem mai mult decat verisori." Damn... asta da poveste.

Etichete: bono , u2 , frate vitreg , verisor

Partenerii Nostri