Site Cover (14)
Vedete Foto: Tom Hanks si Colin Hanks/ Gwyneth Paltrow si Blythe Danner

10 Vedete cu parinti faimosi de la Hollywood

Articol scris de UTV Data publicării:

Sa faci parte dintr-o familie faimoasa de la Hollywood nu-ti garanteaza neaparat o cariera stralucita in domeniul filmului.Dar cu talent, munca si cu cateva usi deschide deja de ai lor, avem ceva povesti cu copii din familii celebre care si-au gasit vocatia in actorie.

1. Dakota Johnson este fiica actorilor Don Johnson si Melanie Griffith

Dakota Johnson este o actrita americana, cunoscuta in special pentru rolurile din filme precum: "Fifty Shades of Grey", Madame Web, The Social Network.

Dakota Johnson este fiica actorilor Don Johnson si Melanie Griffith, iar bunicii sai din partea mamei includ o altă figura de referinta din lumea filmului, si anume Tippi Hedren, care a jucat in filme precum "The Birds" si "Marnie", regizate de Alfred Hitchcock.

In perioada 1996-2015 mama Dakotei a fost casatorita cu Antonio Banderas, Dakota legand o frumoasa prietenie cu tatai ei vitreg.

dakota-johnson-called-out-her-mom-04

2. Gwyneth Paltrow este fiica actritei Blythe Danner si a regizorului Bruce Paltrow

Gwyneth Paltrow este fiica actritei Blythe Danner si a regizorului Bruce Paltrow. Gwyneth Paltrow este o actrita de succes, castigatoare a premiului Oscar, cunoscuta pentru rolurile sale in filme precum "Shakespeare in Love", "Iron Man" și "The Talented Mr. Ripley". Blythe Danner este, de asemenea, o actrita apreciata, cunoscuta pentru munca sa in teatru, film si televiziune, in timp ce Bruce Paltrow a fost un regizor si producator respectat in industria divertismentului.

gwyneth paltrow

3.Chris Pine este fiul actorului Robert Pine

Chris Pine este fiul actorului Robert Pine. Robert Pine este un actor american cunoscut in special pentru rolurile sale in seriale TV, cum ar fi "CHiPs" si "The Bold and the Beautiful". Chris Pine si-a construit, de asemenea, o cariera solida in industria cinematografica, devenind cunoscut pentru rolurile sale in filme precum seria "Star Trek" (in care interpreteaza rolul căpitanului James T. Kirk), "Wonder Woman", "Hell or High Water".

Robert Pine and Chris Pine Attend the Children's Hospital Los Angeles CHLA Gala in Santa Monica

4.Blake Lively este fiica lui Ernie Lively

Tatal lui Blake Lively este Ernie Lively. El a fost de asemenea actor, cunoscut pentru rolurile sale in diferite filme si seriale TV. Unele dintre aparitiile sale remarcabile includ "The Sisterhood of the Traveling Pants", unde a interpretat rolul tatalui lui Bridget, si "The Sisterhood of the Traveling Pants 2", unde si-a reluat rolul.

CHANEL Hosts A Dinner In Honor Of Blake Lively - Paris Fashion Week Fall/Winter 2012

5.Robert Downey Jr este fiul lui Robert Downey Sr si al Elisei Ford

Tatal sau, Robert Downey Sr a fost un regizor, actor si producator american cunoscut pentru filmele independente si experimentale pe care le-a realizat in anii '60 și '70.
Elise Ford, mama lui Robert Downey Jr. a lucrat ca actrita sub numele de scena Elsie Downey.

De-a lungul anilor '80 și '90, Downey Jr. a aparut intr-o serie de filme, caștigand recunoastere pentru performantele sale :"Less Than Zero" "Chaplin", Iron Man, Sherlock Holmes, Oppenheimer, pentru care a castigat si un binemeritat premiu Oscar.

robert-downey-02-gty-llr-210707_1625681901846_hpMain_16x9_992

6. Mamie si Grace Gummer sunt fiicele lui Don Gummer si Meryl Streep

Don Gummer este un sculptor american, iar Meryl Streep este o celebra actrita castigatoare a numeroase premii Oscar.

Meryl Streep si Don Gummer au patru copii impreuna: Henry Wolfe Gummer, Mamie Gummer, Grace Gummer si Louisa Gummer. Mamie și Grace sunt, de asemenea, actrite si au aparut in diverse productii de film si televiziune.

Cele doua surori au cariere notabile in domeniul actoriei, jucand in numeroase productii de referinta.

7. Colin Hanks este fiul celebrului actor Tom Hanks

Colin este, de asemenea, un actor talentat, care si-a construit o cariera proprie in industria filmului si a televiziunii. Acestea sunt doar cateva dintre filmele si serialele TV notabile in care a jucat:Orange County, King Kong, The House Bunny, The Great Buck Howard Fargo, Life in Pieces, Mad Men.

profimedia-0060519135

8.Drew Barrymore este fiica actorului John Barrymore

Drew Barrymore face parte dintr-o familie de actori bine-cunoscuți.

Drew este stranepoata lui John Barrymore, fiind nepoata lui John Drew Barrymore, care, la randul sau, a fost fiul lui John Barrymore. Astfel, legatura dintre Drew Barrymore și John Barrymore este una de stranepoata si strabunic. Atat tatal cat si bunicul lui Drew au fost actori dar nu s-au ridicat la nivelul atins de strabunicul ei.

Relatia dintre Drew Barrymore și tatal ei a fost una problematica, actrita crescand alaturi de mama ei, Jaid Barrymore.

drew barrymore

9.Zoë Kravitz - Fiica cantaretului Lenny Kravitz si a actritei Lisa Bonet

Zoë Kravitz este fiica cantaretului Lenny Kravitz și a actritei Lisa Bonet. Ea a urmat in pasii parintilor sai si si-a inceput cariera in industria divertismentului in anii 2000. Kravitz a devenit cunoscuta pentru rolurile sale in filme precum "X-Men: First Class", "Mad Max: Fury Road" (2015), "Divergent", "Big Little Lies", si multe altele.

profimedia-0856325917

10.Lilly Collins este fiica lui Phil Collins, legendarul muzician britanic, faimos pentru cariera sa solo si ca membru al formatiei Genesis

Lily Collins si-a inceput cariera ca model, apoi a facut pasul spre actorie. Printre rolurile sale notabile se numara: "The Blind Side, Mirror Mirror, Love, Rosie, The Mortal Instruments: City of Bones, Emily in Paris."

Cu o prezenta carismatica pe ecran si o gama variata de roluri, Lily Collins si-a castigat un loc in inimile publicului si a devenit o figura importanta in industria de divertisment.

lilly
Etichete: actori

Partenerii Nostri