Site Cover (1)
Vedete

Amber Heard spune ca Jason Momoa venea la filmari imbracat precum Johnny Depp ca sa o enerveze

Articol scris de UTV Data publicării:

Drama Alert!!!

Se pare pe platoul de filmare al filmului Aquaman 2 exista o tensiune intre Jason Momoa si Amber Heard, aceasta spune ca actorul vrea sa fie data afara. Amber sustine ca el venea beat la filmari si se imbraca precum fostul ei sot, Johnny Depp.

Actrita, in varsta de 37 de ani, se va intoarce pe marile ecran ca Mera in filmul Aquaman and the Lost Kingdom, care urmeaza sa fie lansat pe 20 decembrie 2023. Aceasta a sustinut anterior, in timpul procesului ei cu Johnny Depp de anul trecut, ca ea “s-a luptat foarte mult sa ramana in film” si scenele ei ar fi fost taiate.

Conform Variety, fanii lui Depp au platit taxele de judecata pentru lansarea notitelor din 27 decembrie 2023 de la terapeutul lui Amber, Dr. Dawn Hughes, acestea au ajuns ulterior pe Reddit.

“Jason a spus ca vrea sa ma dea afara. El venea beat pe platourile de filmare, imbracat ca Johnny. Avea toata tinuta chiar si inelele in stilul lui specific.”

Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al Studiourile DC a spus ca: “Jason Momoa s-a comportat intr-o maniera profesionista in timpul filmarilor Aquaman and the Lost Kingdom.”

“Jason este un actor foarte muncitor, mai bea si el o bere din cand cand dar atat, nu a aparut niciodata pe platoul de filmare beat. Si niciodata nu s-a imbracat precum Johnny Depp. El mereu a avut stilul lui boem”, a spus o sursa de pe platoul de filmare al filmului Aquaman 2 pentru Daily Mail.

Partenerii Nostri