**FILE PHOTO** Tekashi 6ix9ine Allegedly Assaults Producer In Dominican Republic . SUNRISE FL - MAY 20: Tekashi 6ix9ine performs during The Uforia Amor A La Musica concert at The FLA Live Arena on May 20, 2023 in Sunrise, Florida. Credit: mpi04/MediPunch
Vedete Foto: ProfiMedia Images/6ix9ine

6ix9ine a fost arestat pentru violenta domestica in Republica Dominicana

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul Tekashi 6ix9ine a fost arestat din nou pentru presupuse acte de violenta domestica. Pe numele sau real, Daniel Hernandez, artistul in varsta de 27 de ani este retinut intr-o inchisoare din capitala Santo Domingo, dupa ce a fost arestat miercuri, au declarat autoritatile, conform ABC News.

“Echipa lui de securitate era acolo si nu au facut nimic. Cand reclamantul s-a plans, suspectul a impins-o si i-a spus sa nu se implice, amenintand-o ca o va bate”, se arata in mandatul De Ultimo Minuto, conform Complex.

Rapper Tekashi 6ix9ine has been arrested in Florida for ‘failure to appear’

6ix9ine a mai avut probleme cu legea in trecut

El a fost retinut la un hotel de pe malul din Republica Dominicana in octombrie, dupa ce a fost acuzat ca a agresat un producator muzical local. Hernandez si partnereul sau, un rapper dominicat cunoscut sub numele de Yailin la Mas Viral, inregistrau in studioul producatorului.

In 2019 6ix9ine a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru ca i-a folosit pe Nine Trey Gangsta Bloods ca “echipa personala de lovituri”, dupa cum a spus judecatorul Paul Engelmayer in instanta la acea vreme. Judecatorul a adaugat apoi ca rapperul era o “figura centrala intr-o banda vicioasa si brutala”.

Etichete: 6ix9ine , arest

Partenerii Nostri