katy
Vedete

Katy Perry: "Eram nebuna dupa baieti!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Katy Perry s-ar bucura de o calatorie in timp, cu ajutorul careia sa-i ofere adolescentei Katy niste sfaturi despre cum sa nu fi obsedata de baieti.

In videoclipul noului ei single inspirat de seria Pokemon, artista isi reviziteaza anii adolescentei.

Dragostea ne da mari batai de cap tuturor, asa ca, boys& gurlz, luati notite din experienta lui Katy.

Cantareata spune ca unul dintre regretele vietii sale il reprezinta obsesia sa fata de sexul opus. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le-ar schimba, daca ar putea da timpul inapoi.

"Am fost incapatanata, am cazut, am facut greseli. Am invatat multe din asta. Eram nebuna dupa baieti. Cred ca eram mereu in cautarea dragostei adevarate si reale."- a spus Perry.

Artista a suferit o despartire dureroasa de primul sau sot, comediantul Russell Brand, dupa doar 14 luni de la nunta. Insa dorinta sa de a intalni dragostea adevarata i-a fost indeplinita. In 2020, artista urma sa se casatoreasca cu actorul Orlando Bloom, insa pandemia le-a cam dat planurile peste cap. Totusi, suntem nerabdatori sa aflam cand va avea loc evenimentul la care Katy viseaza de cand era mica!<3

Acum ca este fericita si indragostita, pop star-ul si-ar dori sa-i spuna sinelui sau mai tanar sa nu se mai lase asa afectata de baieti.

Intrebata ce sfat i-ar da adolescentei Katy, artista a marturisit: "Pierzi prea mult timp pentru baieti. As spune: Nu te mai ingrijora, mergi inainte, fa gresele. Nu mai citi comentarii. Nu mai scrolla dupa ele, separa vata reala de internet.Iar baietii nu sunt maturi pana la 35 de ani, cel putin"- a incheiat artista.

Partenerii Nostri