posty
Vedete

Post Malone are o dantura de 1,6 milioane de dolari!

Articol scris de UTV Data publicării:
Fara dar si poate, Post Malone e un artist de milioane! Ne-am convins de asta. Pana si zambetul lui e de milioane, la propriu!
 
In cazul in care nu stiati inca, domnul Posty s-a gandit sa-si puna dinti de diamant, mai nou are zambetul lui valoreaza 1,6 milioane de dolari!
 
Mmmm... nu stiu daca as fi dezvaluit treaba asta... sau daca as fi facut-o, cu siguranta, as fi iesit doar cu o armata dupa mine:)))))
 
Revenind la Posty, potrivit Rolling Stone, acesta a apelat la celebrul stomatolog Thomas Connelly, care i-a construit practic dinți din diamante, cu o greutate totală de 12 carate. Ohhhhw Jeeeeezzz!
 
Evident ca la scurt timp dupa finalizarea lucrarii de milioane, doctorul stomatolog a postat o poza cu Malone si cu pretiosul sau zambet, care a devenit VIRALAAAA in doar cateva ore de la postare, reusind sa stranga sute de comentarii. 
 
Unul suna cam asa: "Sper că a primit instrucțiuni adecvate de îngrijire" hahahha. Cred ca daca Malone ar face un tutorial despre cum sa iti ingrijesti dintii din diamant, ar ajunge viral DIN NOU. 
 
Ahh si apropo, Dr. Connelly a declarat ca nu a mai construit până acum un dinte din diamant, motiv pentru care a făcut teste timp de un an și jumătate pentru a crea caninul perfect pentru cântăreț.
 
Da, treaba-i buna, lucrarea e reusita, zambetul e de miloane.... de euro! But this is Posty and we love him! 
 
Etichete: andreea din , post malone , teeth

Partenerii Nostri