Andre-Braugher
Vedete Foto: Andre-Braugher

A fost dezvaluita cauza mortii actorului Andre Braugher, cunoscut din serialul “Brooklyn Nine-Nine”, a murit la 61 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Andre Braugher, recompensat de doua ori cu premiul Emmy este cunoscut pentru rolurile sale din serialul de comedie “Brooklyn Nine-Nine” si din serialul “Homicide: Life on the Street”, a murit luni din cauza unui cancer pulmonar. Initial purtatoare de cuvant a lui Andre a spus ca actorul a murit de la o "scurta boala". Braugher avea 61 de ani, informeaza Reuter, citat de Agerpres.

Conform The Guardian, Andre Braugher a fost mereu discret in privinta vietii sale private. Se pare ca actorul a fost diagnosticat cu doar cateva luni in urma de cancer pulmonar iar majoritatea colegilor sai din serialul “Brooklyn Nine-Nine” nu stiau de acest diagnostic.

Cine este Andre Braugher

Celebs at 27th Annual People's Choice Awards

Andre Braugher a jucat alaturi de Andy Samberg in satira politista “Brooklyn Nine-Nine” timp de opt sezoane, din 2013 pana in 2021, dand viata personajului Ray Holt, rol pentru care a primit patru nominalizari Emmy si doua premii Critics Choice pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial de comedie.

Anterior, l-a jucat pe detectivul Frank Pembleton in serialul “Homicide” (1992-1999), un rol pentru care a fost recompensat cu primul sau trofeu Emmy, in 1998, in categoria “rol principal intr-un serial dramatic”.

Braugher a mai fost premiat cu Emmy pentru “cel mai bun actor in rol principal” in 2006 gratie personajului Nick Atwater din pelicula “Thief”.

Braugher a fost nominalizat de 11 ori la premiile Emmy

Ultimul rol al actorului a fost cel al editorului Dean Baquet, de la New York Times, in pelicula “She Said”, o dramatizare a anchetei premiata cu Pulitzer despre abuzurile sexuale si hartuirea savarsita de personalitati din lumea divertismentului si mass-media.

Braugher s-a nascut si a copilarit in Chicago, si-a luat licenta la Universitatea Stanford si a absolvit un masterat la Juilliard, potrivit biografiei oferite de publicista Jennifer Allen.

STILLS FROM THE MOVIE "FREQUENCY."

 

Etichete: actori

Partenerii Nostri