Matthew Perry focuses on home improvement as he oversees the delivery of a custom-made bed and other fancy household furniture at his new Los Angeles hideaway.
Vedete Foto: Matthew Perry

A fost dezvaluita cauza mortii actorului Matthew Perry

Articol scris de UTV Data publicării:

Vestea mortii actorului Matthew Perry a lasat lumea mondena intr-o stare de soc. Matthew, in varsta de 54 de ani, a fost gasit in jacuzzi fara suflare de catre asistentul lui, la doar cateva ore dupa ce fusese la o partida de pickleball.

Moartea actorului a fost definita drept un accident ca urmare a "efectelor acute ale ketaminei", potrivit Departamentului de medicina legala al comitatului Los Angeles, transmite sambata PA Media, citata de Agerpres.

O examinare post-mortem a concluzionat ca Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei, printre factorii care au contribuit la deces numarandu-se "inec, boala coronariana si efectele buprenorfinei", analgezic utilizat pentru a trata tulburarile ce apar din cauza consumului de opioide.

Matthew Perry si lupta cu drogurile

In timpul vietii, Matthew a vorbit despre lupta sa cu abuzul de substante si cu dependenta si a infiintat chiar un adapost pentru barbatii care se confrunta cu probleme similare. Dupa disparitia sa, a fost infiintata in numele sau o fundatie ce isi propune sa ii ajute pe cei cre se lupta cu dependenta de substante.

Citeste si 'Jennifer Aniston a vorbit cu Matthew Perry in dimineata zilei in care acesta a murit'

Etichete: matthew perry , actori

Partenerii Nostri