Rona-hartner-mesaj-facebook
Vedete Foto: Facebook/Rona Hartner

A murit Rona Hartner. Actrita avea 50 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Rona Hartner a murit joi, la varsta de 50 de ani. Ea a fost diagnosticata cu cancer la plamani si creier.

Sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, si-a actualizat contul de pe retelele sociale, postand o fotografie cu o lumanare.

Miercuri seara, Rinda Hartner, sora Ronei, a postat pe pagina pe Facebook a actritei un mesaj cutremurator, “isi traieste ultimele clipe”. Ea sufera de mai mult timp de cancer la plamani si creier.

Mesajul a luat prin surprindere pe toata lumea:

Buna seara la toata lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimele clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeaca la el," a transmis Rinda Hartner pe contul de Facebook al Ronei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rona Hartner a invins cancerul de doua ori pana acum

Actrita a fost diagnosticata pentru prima oara in urma cu patru ani cu cancer la colon si la ficat, insa dupa o lupta apriga a reusit sa se vindece. Din nefericire, boala a recidivat in acest an iar medicii au dat un pronostic dur, cancer la plamani si metastaze pe creier.

Medicii mi-au descoperit la plamani o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt sapte, si la glandele suprarenale au vazut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul il voi face in Franta. O sa urmez imunoterapie, nu citostatice, e mai suportabil,” a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

rona hartner mesaj din spital

Etichete: actor , rona hartner

Partenerii Nostri