eto_dn_asap_rocky_rihanna_051921
Vedete

A$AP Rocky a confirmat relatia cu Rihanna!

Articol scris de UTV Data publicării:

A$AP Rocky a confirmat relatia cu Riri, mai mult de atat, a spus ca aceasta este "dragostea vietii sale."

Rakim Mayers, pe numele sau real, a inceput sa se intalneasca cu artista anul trecut. Ulterior, cei doi au decis sa-si petreaca Craciunul in Barbados, locul unde Rihanna a copilarit.

Pana acum, niciunul dintre ei nu a confirmat relatia, au fost foarte discreti si au preferat sa-si pastreze dragostea departe de ochii lumii, insa intr-un interviu acordat pentru GQ Magazine, A$AP a vorbit despre relatia lor si a descris-o pe cantareata ca fiind "doamna lui" si "dragostea vietii sale".

Intrebat despre cum e sa fii intr-o relatia, rapperul a raspuns: "Mult mai bine. Mult mai bine atunci cand esti cu persoana potrivita. E diferita fata de restul. Cred ca atunci cand stii, stii. Ea este"

Sigur va intrebati cum a fost calatoria celor doi in Barbados, locul unde familia Rihannei locuieste, iar tatal lui Rocky a locuit inainte sa se mute in America.

"A fost ca si cum am ajuns acasa. A fost nebunie. Mereu mi-am imaginat cum a trait tatal meu inainte sa vina in America. Si acum le-am vizitat, fie ca ma crezi, fie ca nu, am simtit nostalgie acolo. A fost ceva strain, dar familiar"- a declarat rapperul.

Stati, stati, stati! Lucrurile nu se opresc aici. In interviu, A$AP a fost intrebat daca se gandeste sa devina tata si daca ar fi pregatit pentru o astfel de experienta.

"Daca asta e in destinul meu, absolut ca se va intampla. Cred ca sunt deja tata. Toti rivalii mei sunt copilasii mei, aveti grija despre ce si cine vorbiti. Lasand asta la o parte, cred ca as fi un tata remarcabil de incredibil. As avea un copil foarte visator. Foarte"- a spus Rocky.

Noi suntem nerabdatori sa le vedem copilul, voi va dati seama ce frumusete?! <3

Artistul a vorbit si despre calatoria din vara trecuta pe care a facut-o cu Rihanna. Ce doi au facut un tur Los Angeles- New York, cu opriri in Memphis si alte orase, precum si cateva parcuri.

"Sa pot sa conduc si sa fac un tur fara sa simt ca e o obligatie sau un contract pentru un job, simt ca experienta asta e diferita. N-am experimentat niciodata asta."- a incheiat artistul.

Partenerii Nostri