Adan Canto passed away at 42 **FILE PHOTOS**
Vedete Foto: Profimedia Images/Adan Canto

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din “X-Men”, “Narcos” si “Designated Survivor”, a murit la 42 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantaretul si actorul mexican, Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din “X-Men: Days of Future Past” si “Agent Game”, dar si din serialele TV “The Cleaning Lady”, “Narcos” si “Designated Survivor”, a murit la varsta de 42 de ani, vedeta mexicana suferea de cancer la apendice, conform The Associated Press.

“Adan avea o profunzime de spirit aparte si putin cunosc acest lucru. Va fi foarte regretat de atat de multi. Cei care l-au intrezarit au fost schimbati pentru totdeauna”, a scris publicista Jennifer Allen intr-o declaratie.

Adan Canto in desert, o poza din serialul The Cleaning Lady

Cine este Adan Canto?

Nascut in CiudadAcuna, Cohuilla, Mexic, si crescut in America, in Texas,Canto si-a inceput cariera de artist la varsta de 16 ani, cand a plecat in Mexico City pentru a lucra ca si cantaret si compozitor. Apoi a inceput sa lucreze in directia actoriei, debutand la televizune in anul 2009 in serialul mexican “Estado de Gracia”.

Debutul sau in televiziunea americana a venit mai tarzu, in 2013, in serialul dramatic “The Following”, produs de Kevin Williamson, in care a jucat si Kevin Bacon.

Printre cele mai notabile aparitii se numara rolul sau din serialul “Designated Survivor”, unde l-a interpretat pe Aaron Shore, vicepresedintele Americii. Un alt rol important este si cel din filmul “X-Men: Days of Future Past”, unde l-a jucat pe mutantul Sunspot si desigur, nu putem uita de rolul sau din celebrul serial “Narcos”, unde l-a interpretat pe Rodrigo Lara Bonilla.

In momentul mortii sale, Canto juca rolul lui Armand Morales in serialul “The Cleaning Lady”, care in prezent filmeaza cel de-al treilea sezon. Din pacate el nu a putut participa la productie din cauza bolii sale, dar spera sa se intoarca cu forte proastepe mai tarziu in acest sezon.

Kiefer Sutherland, care a jucat alaturi de Canto in serialul “Designated Survivor”, a impartasit un omagiu pe pagina sa de Instagram.

“Se pare ca in ultiam vreme am fost nevoit sa fac prea multe postari ca aceasta, dar am inima franta de pierderea lui Adan Canto. A fost un spirit atat de minunat. Ca actor, dorinta lui de a face bine intrece orice masura. Ne va lipsi foarte mult, am inima franta pentru sotia sa, Steph, si pentru cei doi copii mici ai sai. Adan, sa te odihnesti in pace”, a adaugat Kiefer Sutherland pe pagina sa de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri