*PREMIUM-EXCLUSIVE* 'BH 90210' STAR IAN ZIERING VICIOUSLY ATTACKED BY BIKERS IN L.A. ... Jumped in NYE Street Brawl
Vedete Foto: Profimedia/Ian Ziering in timpul atacului

Actorul Ian Ziering din serialul "Beverly Hills" s-a luat la bataie cu o gasca de motociclisti. Vezi care a fost motivul din spatele atacului

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Ian Ziering, cunoscut din rolul pe care l-a jucat in serialul "Beverly Hills, 90210" a fost implicat intr-o bataie cu un grup de motociclisti, duminica, 31 decembrie, pe strazile din Los Angeles, conform TMZ (VIDEO).

In inregistrarea celor de la TMZ, se vede masina condusa de Ian care este inconjurata de mai multi motociclisti pe Hollywood Boulervard. Dupa cateva secunde, actorul coboara furios din masina si incepe sa il loveasca pe unul dintre motociclisti.

Dupa ce a sarit la bataie, Ziering a fost inconjurat de motociclisti care au inceput sa il loveasca in mod repetat cu pumnii. Actorul a reusit sa scape pe Hollywood Walk of Fame, la scurt timp s-a intors la vehiculul sau si a plecat.

Poza cu masina lui Ian Ziering dupa atacul din Los Angeles pe care la suferit impotriva motociclistilor

Care a fost reactia lui Ian Ziering dupa incident?

Actorul a postat pe contul sau de Instagam detalii despre incidentul in care a fost implicat pe data de 31.

"In timp ce eram blocat in trafic, masina mea a fost abordata agresiv de unul dintre motociclisti. Eu am iesit din masina pentru a evalua daunele, dar, din pacate, totul s-a transformat intr-o altercatie fizica. Ma simt usurat sa spun ca eu si fiica mea suntem amandoi complet nevatamati, dar incidentul m-a lasat profund ingrijorat. Mi se pare inacceptabil ca grupurile de motociclisti sa controleze orasul, provocand frica si haos, in timp ce raspunsul autoritatilor pare insuficient. Intotdeauna am fost un sustinator al optiunii e a lupta impotriva intimidarii si a comportamentului gresit, iar acest incident imi intareste credinta in importanta sigurantei personale si a comunitatii. In momente provocatoare ca acestea, puterea si unitatea comunitatii noastre sunt cele mai vitale. La multi ani," a transmis actorul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: actori , atacuri showbiz

Partenerii Nostri