profimedia-0830683715
Vedete Foto: Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors a fost gasit vinovat de agresarea fostei iubite. Este exclus din viitoarele productii Marvel

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul american Jonathan Majors, cunoscut din rolurile pe care le-a jucat in universul Marvel si in filmul Creed III, a fost gasit vinovat luni de agresarea unei foste iubite. La finalul procesului din New York, un purtator de cuvant Walt Disney, care detine Marvel Enterainment, a declarat ca studioul il exclude pe Jonathan din viitoarele productii.

Actorul fusese arestat pe 25 martie, dupa o cearta intr-o masina cu fosta sa iubita, Grace Jabbari, care a depus marturie in timpul procesului la tribunalul din Manhattan.

Ea a spus instantei ca a avut un deget fracturat, vanatai, o taietura in spatele urechii si dureri "ingrozitoare" dupa altercatia cu Majors.

Jonathan Majors Criminal Court Case On Verdict Day

Jonathan Majors risca pana la un an de inchisoare

Sentinta sa, care ar putea fi de pana la un an de inchisoare, va fi pronuntata pe 6 februarie, insa franciza Marvel a decis deja sa nu mai colaboreze cu actorul.

Procuratura Districtului Manhattan a salutat verdictul intr-o declaratie, spunand ca dovezile arata un "ciclu de abuz psihologic si emotional si tipare de constrangere care se intensifica".

Cine este Jonathan Majors

Actorul este cunoscut pentru rolurile jucate in filme precum "Lovecraft Country", "Creed III" dar si din interpretarea raufacatorului Kang Cuceritorul din filmul "Ant-Man and the Wasp: Quanumania".

El urma sa apara in doua viitoare filme ale francizei "Avengers", inaintea procesului, mai precis "Avengers: The Kang Dinasty" si "Avengers: Secret Wars".

Etichete: marvel , actori

Partenerii Nostri