profimedia-0739218715
Vedete

Actorul Lee Sun-kyun din filmul "Parasite" a fost gasit mort in urma a ceea ce pare a fi o sinucidere

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, celebru pentru rolul sau din filmul "Parasite", premiat cu Oscar in 2020, a fost gasit mort in urma a ceea ce pare a fi o sinucidere, a anuntat miercuri agentia de presa Yonhap, conform Agerpres.

Lee Sun-kyun in filmul Parasite

Actorul, 48 de ani, a fost gasit in interiorul unui vehicul, in centrul capitalei Seul

Lee Sun-kyun era cercetat de politie pentru suspiciune de consum de canabis si alte subsante pisohtrope. Scandalul i-a patat imaginea actorului, privandu-l de aparitii televizate si de contracte de publicitate.

Actorul a atins culmile succesului dupa rolul sau din filmul "Parasite", in regia lui Bong Joon-ho. Pelicula spune povestea membrilor unei familii sarace, care incearca sa isi imbunatateasca statutul social infiltrandu-se in viata si in resedinta unei famili bogate.

La sfarsitul lunii octombrie, inaintea unui interogatoriu la o sectie de politie din orasul Icheon, in apropiere de Seul, actorul a vorbit despre probleme sale cu drogurile.

"Imi cer sincer scuze pentru ca am dezamagit multi oameni fiind implicat intr-un incident atat de neplacut. Imi pare rau pentru familia mea care indura o durere atat de grea in acest moment (...) Inca o data, imi cer scuze sincere tuturor", a transmis celebrul actor.

Vanzarea de canabis este pedepsita cu inchisoare pe viata in Coreea de Sud

Legea sud-coreeana este deosebit de severe in ceea ce priveste consumul de droguri. Presedintele Yoon Suk Yeol a solicitat anul acesta masuri mai stricte pentru eliminarea traficului de droguri, intr-o tara in care vanarea de canabis este pedepsita cu inchisoare pe viata.

Exista chiar si pedepse cu inchisoarea pentru persoanele care se intorc in Coreea de Sud dupa ce au consumat canabis in mod legal in strainatate.

Etichete: actor , film , decese showbiz

Partenerii Nostri