marius4
Vedete Foto: Facebook/Marius Manole

Actorul Marius Manole s-a accidentat in timpul unui spectacol: “Nu voi suspenda nicio reprezentatie”

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Marius Manole s-a accidentat, sambata, in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” sustinut pe scena Teatrului National din Bucuresti, el anuntand ca a fost la Spitalul Universitar pentru ingrijiri si nu va suspenda nicio reprezentatie.

"Dragii mei, in seara asta, in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna”, a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarsit. Am fost la Spitalul Universitar, unde foarte repede m-au cusut si acum sunt in regula cat de cat. Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui sa adaptez toate miscarile din toate spectacolele. Rog sa aveti ințelegere pentru urmatoarele 15 zile. Multumesc colegilor mei pentru grija. O echipa e, totusi, o echipa. Multumesc si sa aveti grija de voi! Multumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultraprofesionisti", a scris Marius Manole pe Facebook, dupa ce a avut parte de ingrijire medicala.

marius manole picior

Urmaritorii lui Marius Manole sunt extrem de ingrijorati 

Postarea actorului de pe Facebook a starnit foarte multe mesaje de sustinere, multi urmaritori i-au sugerat lui Marius sa se recupereze si sa nu joace in stadiul asta.

“Daca-l iubiti pe Marius Manole convingeti-l sa stea la pat macar 3 saptamani”.

“La cum arata, Marius, esti sigur ca parerea medicilor ce ii lauza e luata in serios? Ti-au dat ei liber sa joci? Daca nu ti-au dat, stai polotit, te rog si refa-te repede”.

Etichete: accident

Partenerii Nostri