Richard Lewis dies at 76
Vedete Foto: ProfiMedia Images/ Richard Lewis si Larry David

Actorul Richard Lewis, cunoscut pentru rolul din serialul “Curb Your Enthusiasm”, a murit la 76 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Comediantul Richard Lewis, devenit faimos gratie umorului sau nevrotic si autocritic, iar mai tarziu, pentru rolul din serialului HBO ''Curb Your Enthusiasm'', din distributia caruia a facut parte timp de peste doua decenii alaturi de Larry David, a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat miercuri publicistul sau, potrivit Agerpres.

Actorul, care a dezvaluit anul trecut ca sufera de boala Parkinson, a murit marti seara, la locuinta sa din Los Angeles, dupa ce a suferit un stop cardiac, a spus publicistul Jeff Abraham.

Richard Lewis dies at 76

Larry David: "Azi m-a facut sa plang, iar pentru asta nu-l voi ierta niciodata"

''Richard si cu mine ne-am nascut la distanta de trei zile in acelasi spital, iar pentru cea mai mare parte a vietii mele mi-a fost ca un frate'', a scris Larry David intr-un comunicat.

''Il caracteriza combinatia aceea rara de a fi cea mai amuzanta persoana, dar si cea mai draguta. Dar azi m-a facut sa plang, iar pentru asta nu-l voi ierta niciodata'', a adaugat actorul.

"Sotia lui, Joyce Lapinsky, multumeste tuturor pentru dragostea, prietenia si sprijinul aratate si cere respectarea intimitatii in aceste momente'', a scris Abraham in comunicat.

'National Lampoon's Gold Diggers' LA Premiere

Cine a fost Richard Lewis

Richard Lewis s-a nascut in Brooklyn si a inceput sa faca comedie stand-up la inceputul anilor 1970 in paralel cu o slujba in publicitate, iar pana la finalul deceniului a ajuns unul dintre cei mai apreciati comici ai generatiei sale.

A fost invitat deseori la talk show-urile de seara in anii 1980 si a jucat alaturi de Jamie Lee Curtis in comedia ABC ''Anything But Love''. A facut parte din distributia mai multor filme in anii 1990, cel mai cunoscut fiind ''Robin Hood: Men in Tights''.

In ultimii ani, si-a jucat propriul rol ca prieten al lui Larry David în serialul ''Curb Your Enthusiasm'', in care cei doi barbati se ciondanesc neincetat.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: actori , decese showbiz

Partenerii Nostri