Vedete

Adam Levine s-a tatuat timp de 13 ore

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu e ceva nou faptul ca Adam Levine iubeste tatuajele mari, dupa ce intreg corpul sau e acoperit de ele. Deci, practic, ce mai conteaza unul in plus sau in minus? Well, poate ca de data asta conteaza, deoarece artistul a stat recent intr-o sesiune de tatuat care a tinut 13 ore.

Daca te intrebi de ce a durat atat, afla ca tatuajul este unul destul de maricel, intinzandu-se pe tot piciorul drept. Si cum e vorba despre un design cu inspiratie japoneza si cum stim ca atunci cand vine vorba de un tatuaj reusit, detaliile necesita timp de lucru, solistul trupei Maroon 5 s-a gandit sa filemze intreg procesul artistic, pe care l-a si postat la final, pe contul lui de Instagram, cu descrierea: ''13 ore mai tarziu...''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, cum Adam Levine a trecut cu brio de cele 13 ore, tattoo-artist-ul lui, Bill Canales, a postat la randul lui un video de 7 minute pe contul lui de Instagram, cu descrierea: ''un adevarat razboinic.''.

„Tatuajele ajung harti sau povesti de-a lungul anilor. Mereu imi aduc aminte de drumul asta lung, ciudat si minunat care este numit viata”, a declarat Adam in 2013 pentru People.

 

Partenerii Nostri