Vedete

Adele isi mai doreste un copil. Are pregatita o lista cu nume pentru bebelus

Articol scris de UTV Data publicării:

Adele este intr-o relatie cu Rich Paul din 2021 iar intr-un clip postat pe TikTok care a ajuns viral, este surprins momentul in care o tarana ii cere lui Adele sfaturi cu privire la numele fetitei ei care va veni pe lume curand.

Cantareata in varsta de 35 de ani, are un fiu, Angelo (10 ani), cu fostul ei sot Simon Konecki. Artista a marturisit ca isi doreste un copil cu Paul si are deja pregatita o lista cu nume. Adele a facut aceasta dezvaluire in timpul unei discutii cu o admiratoare insarcinata, sambata, in timpul unuia dintre concertele ei din Las Vegas.

“Imi doresc foarte mult sa fiu mama din nou, cat mai repede. M-am si pregatti pentru asta, am scris deja liste cu nume. De fiecare data cand aud sau vad un nume care imi place, il notez in telefon”.

Adele a fost intrebata de admiratoare daca prefera, de exemplu, Spencer sau Parker, artista a spus ca iubitul ei a cautat si el nume pentru copii.

“Nu pot spune Parker pentru ca e deja pe lista lui Paul, ii place numele acesta!”, a exclamat ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri