rihanna
Vedete

Afla carei organizatii a donat Rihanna 15 milioane de $!

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna isi sustine convingerea ca schimbarile climatice sunt o problema de justitie sociala, asa ca a decis sa doneze 15 milioane de dolari miscarii prin intermediul Fundatiei sale, Clara Lionel.

Cantareata a anuntat donatia catre 18 organizatii de justitie climatica care lucreaza in sapte tari din Caraibe si Statele Unite. Acestea includ Alianta pentru Justitia Climatica, Reteaua de mediu indigena si Miscarii pentru oamenii de culoare.

„Dezastrele climatice, care cresc in frecventa si intensitate, nu afecteaza toate comunitatile in mod egal, comunitatile de culoare si natiunile insulare se confrunta cu cel mai mare impact al schimbarilor climatice”, a declarat Rihanna, care provine din insula Barbados, din estul Caraibelor, intr-un comunicat. 

Ea a remarcat ca disparitatea este motivul pentru care fundatia ei, care poarta numele bunicilor ei, acorda prioritate atat rezistentei la schimbarile climatice, cat si muncii de justitie climatica.

„Finantatorii trebuie sa construiasca parteneriate cu organizatiile de baza, recunoscandu-si intelegerea profunda a ceea ce este necesar pentru a realiza justitie climatica in propriile comunitati”, a declarat Justine Lucas, directorul executiv al Fundatiei Clara Lionel, intr-un comunicat.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri