kanye
Vedete

Afla cine este noua iubita a lui Kanye West! Rapper-ul a decis sa o dea uitarii pe Kim Kardashian.

Articol scris de UTV Data publicării:

V-am zis ca va tin la curent cu povestea dintre Kim & Kanye! Well, here we go again! :)))

Desi sustinea ca inca o considera pe Kim sotia lui si ar vrea sa se impace, probabil ca ultimele aparitii ale vedetei alaturi de Pete Davidson l-au convins pe Kanye sa o dea uitarii si sa inceapa un capitol nou.

In timp ce Kim pare destul de confuza atunci cand vine vorba de partea sentimentala, Kanye prefera sa aleaga calea simpla, fara prea multe complicatii. Asa ca, dupa aventura pe care a avut-o cu modelul Irina Shayk, Ye a decis sa ramana tot in zona de modele si fashion. 

Noua iubita a rapper-ului se numeste Venetria, are 22 de ani si este model, evident. Damnnnnn, she's beautiful and young... diferenta dintre ea si Kanye este de 22 de ani, adica inca o Venetria:))))). Kanye did it again!

Cei doi au ales sa-si faca prima aparitie publica impreuna la un meci de baschet unde au petrecut some quality time together. Ba mai mult, aceasta l-a insotit chiar si la slujba de duminica a lui, semn ca lucrurile sunt serioase. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii acestuia sunt uimiti de deciziile lui Ye. O saptamana o vrea pe Kim inapoi si urmatoare se afiseaza cu altcineva. Sa fie oare implicata si bipolaritatea marca Kanye in joc?:))) Just sayin'...

 

Partenerii Nostri