s
Vedete

Afla cum a reactionat Selena Gomez cand a aflat ca e nominalizata la Grammy-uri!

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez a fost de-a dreptul socata cand a aflat ca a primit prima sa nominalizare la premiile Grammy.

EP-ul "Revelación" a fost nominalizat la sectiunea "Best Latin Pop Album", ceea ce a bucurat-o nespus pe artista.

"Am plans ca un copil. Am fost entuziasmata. Am muncit mult pentru proiectul asta, asa ca a fost o surpriza draguta. Sunt foarte entuziasmata!", a marturisit Selena.

Nici ziua in care a aflat de nominalizare n-a trecut neobservata, cantareata share-uind cu fanii ei prima reactie, dupa aflarea vestii: "Glumiti? Revelacion este nominalizat pentru GRAMMY! Proiectul asta e special pentru mine din mai multe motive si niciodata nu l-as fi putut face fara oamenii incredibili care sunt de partea mea. Sunt recunoascatoare pentru fiecare dintre voi si, bineinteles, pentru fanii mei!"

Gomez a lansat EP-ul cu sapte piese, despre care ea a spus pentru Vogue ca este un „omagiu mostenirii (ei)” ca americo-mexicana, in martie, insa proiectul era in lucru de multa vreme.

„Este ceva ce mi-am dorit sa fac de 10 ani, lucrand la un proiect spaniol, pentru ca sunt atat de mandru de mostenirea mea si am simtit cu adevarat ca vreau sa se intample asta”, a explicat ea anterior  la Apple Music's Zane Lowe . "S-a intamplat si simt ca este momentul perfect. Cu toata divizia din lume, exista ceva despre muzica latina care la nivel global ii face pe oameni sa simta lucruri, stii?", a spus artista.

Premiile Grammy 2022 au loc pe 31 ianuarie, asa ca fiti pe faza sa vedeti ce si cum! <3

Partenerii Nostri