britney-xtina-2
Vedete

Afla motivul pentru care Britney Spears s-a suparat pe Christina Aguilera!

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears a acuzat-o pe Christina Aguilera ca a "refuzat" sa vorbeasca despre tutela ei si despre faptul ca aceasta este, din nou, libera.

Spears a postat un clip cu aparitia Christinei Aguilera de pe covorul rosu de la Latin Grammy Awards, in care un reporter o intreba pe Aguilera daca a comunicat cu Britney de cand tutela ei a luat sfarsit.

"Nu vorbim despre asta in seara asta, imi pare rau, va multumesc, pa.", a declarat un reprezentant al Christinei inainte ca artista sa adauge: "Nu pot, dar sunt fericita pentru ea.", a incheiat cantareata.

In descrierea video-ului, Britney a scris: "Iubesc si ador toti oamenii care m-au sustinut, dar sa refuzi sa vorbesti cand stii adevarul, e echivalentul cu a minti!!! 13 ani de trait intr-un sistem corupt si abuziv si inca e un subiect greu de comentat??? Sunt un subiect dificil pentru oameni??? Eu am fost cea care a trecut prin asta!!!! Multumesc tuturor celor care m-ati sustinut si ati vorbit despre asta...da, chiar contez!"

Daca va intrebati ce a raspuns Aguilera, well...inca nimic.

In timp ce Aguilera refuza sa comenteze subiectul, Britney i-a multumit lui Lady Gaga ca a comentat problema intr-un interviu recent.

"Multumesc, @ladygaga pentru ca ti-ai facut timp sa spui ceva bun. M-ai facut sa plang!!! Te iubesc!!!", a spus Spears intr-o postare separata!

 

 

Partenerii Nostri