Vedete

Afla motivul pentru care Kim Kardashian i-a multumit public lui Kanye West!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kim Kardashian i-a multumit sotului ei, Kanye West, cand a acceptat marti premiul Fashion Icon la People's Choice Awards.

Kim l-a creditat pe Ye pentru ca a introdus-o in lumea modei si a designerilor precum, Riccardo Tisci de la Burberry si Olivier Rousteing de la Balmain, cand a urcat pe scena pentru a-si primi premiul.

„Sincer sunt atat de impresionata sa fiu aici. Am inceput ca organizator de dulap si stilist, asa ca faptul ca acum castig un Fashion Icon Award este ca un moment  wow.”, a spus ea. „Le multumesc in fiecare zi  designerilor care sunt dispusi sa lucreze cu mine. A fost o vreme cand nu au fost. Multumesc lui Zac Posen, care m-a imbracat si m-a dus la primul meu CFDA (Council of Fashion Designers of America), designerilor precum Riccardo si Olivier, care au crezut cu adevarat in mine. Ei bine, probabil (au) discutat in acest sens primind un telefon de la Kanye.", a continuat Kim.

„Asadar, ii multumesc lui Kanye pentru ca m-a introdus intr-adevar in lumea modei. M-am indragostit de moda si sunt atat de inspirat de atat de multi oameni, dar din nou, acesta este ca un vis care ma trezeste si-mi dau seama ca  pot purta aceste uimitoare haine si ma face sa incerc lucruri noi, stii, sa-mi asum un risc. Sunt atat de uimita, asa ca iti multumesc mult.", a incheiat Kardashian.

Rapperul a curatat dulapul lui Kim si i-a reinnoit garderoba cand au inceput sa se intalneasca in 2012, un eveniment care a fost descris in Keeping Up with the Kardashians in acel an.

„Intotdeauna am crezut ca am un stil foarte bun pana l-am intalnit pe sotul meu si el mi-a spus ca am cel mai prost stil”, si-a amintit ea la un eveniment Business of Fashion in 2018. „A fost foarte dragut si mi-a curatat tot dulapul. Probabil ca aveam 250 de perechi de pantofi si cand am terminat de curatat, mi-au mai ramas doua perechi si am plans."

Kim i-a cerut divortul de Kanye, tatal celor patru copii ai ei, la inceputul acestui an, dupa sase ani de casatorie, insa de a fost alaturi de acesta in fiecare dintre momentele lui importante si i-a ramas recunoscatoare pentru felul in care a ajutat-o sa evolueze.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri