WhatsApp Image 2024-02-12 at 09.46.53
Vedete Foto: Instagram/Alex Velea

Alex Velea, despre crima de la hotelul din Padina: ”Nu-mi vine sa cred ca o seara in care toata lumea se simtea bine s-a terminat asa”

Articol scris de UTV Data publicării:

O petrecere din zona Padina, judetul Dambovita, care a avut loc in noaptea dintre 10 si 11 februarie, a devenit locul unei crime, dupa ce un conflict spontan a inceput, in cadrul caruia, un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal. Alex Velea, Antonia si Alina Eremia au fost invitati la evenimentele care au avut loc in localitate, iar acum au facut primele declaratii.

Alex Velea precizeaza ca la momentul cand a avut loc incidentul, era in camera de hotel.

“Salutare tuturor. Incerc sa-mi revin din starea de soc in urma tragediei petrecute aseara la un eveniment la care am participat si eu alaturi de Antonia. Referitor la informatiile aparute in presa doresc sa va informez ca nu am avut nicio legatura cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toata lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. In momentul in care s-a petrecut tragedia, eu eram in camera mea de hotel, dar am aflat ulterior si am fost socat. Urasc violenta si altercatiile de orice gen. Nu-mi vine sa cred ca o seara in care toata lumea se simtea bine s-a terminat asa”, a spus Alex Velea pe contul sau de Instagram.

Un barbat de 41 de ani din Targoviste a fost injunghiat mortal in noaptea de sambata spre duminica la Hotelul Belmont din zona turistica montana Padina.

Politia a anuntat ca sunt trei suspecti, trei barbati din Bucuresti cu varste intre 19 si 32 de ani, care au fost audiati si retinuti pentru 24 de ore. Conform unor surse judiciare, au fost audiate si unele dintre persoanele prezente la hotelul unde a avut loc incidentul.

Scandalul a izbucnit pe fondul unui conflint spontant la o petrecere, intr-o cladire anexa hotelului. Sambata, la hotel a avut loc un concert la care au fost prezenti Alex Velea, Antonia si Alina Eremie. Incidentul in urma caruia a fost injunghiat mortal barbatul a avut loc dupa concert, conform Agerpres.

Etichete: alex velea

Partenerii Nostri