266592308_486457756168023_8763365169399251453_n-943x1080
Vedete

Alexandra Stan are un nou iubit! Afla cine este barbatul de care s-a indragostit imediat dupa divort!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cand o usa se-nchide, alta se deschide sau... dupa un divort si o perioada grea, iese soarele pe strada ta! Asa s-a intamplat in cazul Alexandrei Stan, care la doar 3 luni dupa divort iubeste din nou si nu se fereste sa arate asta.

Sigur sunteti curiosi cine este barbatul care a reusit sa o cucereasca pe cantareata! Well, va dau un indiciu: este producator muzical, bine... inca un indiciu: a colaborat cu Alexandra pentru „Synchronize”, iar recent, au lansat o noua melodie impreuna – „Home alone”. V-ati prins? Daca nu, *tobele, va rog*, este vorba de producatorul muzical Alex Parker!

Cei doi au facut povestea lor de dragoste publica atunci cand artista  a repostat la InstaStory mai multe clip-uri facute de Alex Parker, peste care el a scris "iubita mea".

Potrivit Click.ro, cei doi au inceput sa se date-uiasca acum o luna si putin si se inteleg foarte bine, avand in vedere ca amandoi sunt caracterizati ca fiind nonconformisti

 

Congrats, guys! 

Oare o sa fie acesta finalul fericit in amor al artistei, si-a gasit Alexandra jumatatea sau, inca, o mai cauta si nu stie? 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri