Alexandra-Ungureanu-poza-facebook
Vedete Foto: Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu iubeste din nou. Artista a trecut peste despartirea de DJ Gojira.

Articol scris de UTV Data publicării:

Alexandra Ungureanu, in varsta de 41 de ani, a trecut peste despartirea de Gojira.

Cu toate ca cei doi au avut o relatie scurta dar intensa, artista nu a dezvaluit niciodata motivele care au dus la separare. Acum Alexandra spune ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de altcineva.

“E foarte generos. Eu sunt inca un pic circumspecta. Sunt destul de cerebrala. E foarte frumos si inca nu-mi vine sa cred. Probabil nu voi mai sta cu inima stransa si ma voi bucura de povestea pe care o traiesc. Nu ma gandesc la casatorie. Nu e un subiect care ma pasineaza. Cred in lucrurile pe care le traiesc, sunt frumoase si vreau sa ne bucuram impreuna de ele”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru Cancan.

Cantareata a spus ce a facut-o sa se indragosteasca de barbatul din viata ei. “E un baiat foarte frumos. Dar nu de asta m-am indragostit de el. E un om extraordinar de bun, care ma intelege, ma iubeste, ma ajuta, ma respecta. Ma pune pe un piedestal fara sa fie fascinat de statutul meu de artista. Isi doreste sa evolueze pentru mine, iar eu la fel, vreau sa fiu un om mai bun pentru el”, a adaugat ea.

Alexandra-Ungureanu-poza-Instagram

Alexandra Ungureanu a fost intrebata cum a reusit sa slabeasca. Artista a dezvaluit secretul

“Sunt mancacioasa. Azi da, nu am apucat sa mananc nimic. Nu-mi place sa fac foamea. Am studiat mult partea aceasta de nutritie, eu dorindu-mi sa fiu slaba dintotdeauna. Cand am inceput sa pun pe mine, am tras un semn de alarma si am aprofundat putin. Dar foamea nu e o solutie. Inaintea unui spectacol nu pot manca. Orice exces stiu ca se plateste. Am avut o dieta care m-a ajutat, una destul de restrictiva. In care am consumat doar produsele respective. Nu mi-am mai facut probleme, cat si ce mananc. Am consumat doar acele prafuri.”

Partenerii Nostri