Vedete

Alicia Keys: „Sunt cu siguranță un animal și cu siguranță am un impuls nebunesc în mine"

Articol scris de UTV Data publicării:

Guys, Alicia Keys i s-a alăturat lui Ebro Darden la R&B Now Radio pentru a discuta despre noul ei album dublu „KEYS" si, evident, s-a lasat si cu dezvaluiri.

Well, in interviu Alicia îi spune lui Ebro că albumul "KEYS" este mai special decât orice a făcut până acum, spunand ca nu s-a simțit niciodată mai bine. De asemenea, ea discută despre colaborarea cu Raphael Saadiq, Swae Lee, Lil Wayne, Khalid și Pusha T despre care spune că sunt în topul ei de artisti favoriti.

Asteptam cu drag sa ascultam noul album, suna promitator, dar pana atunci hai sa vedem ce mai spune artista. 

"Sunt cu siguranta un animal și cu siguranta am un impuls nebun în mine. Chiar am. Și trebuie să hranesc acest impuls. Dacă am chemare pentru asta, trebuie sa-l îndeplinesc. Daca inca ma simt emotionata? Ma simt entuziasmata. Ma simt mai incantata ca pot sa impartasesc ceva care cred ca este mai special decat orice am facut inainte. Si de fiecare data cand intru in zona mea, vreau să impartasesc ceea ce cred ca este mai special decat orice am facut pana acum. Si deci asta e o emotie, asta e o adrenalina. Este: „Oh, asteapta pana auzi. O să fie o nebunie. Or sa simta". Asa simt eu.", spune Alicia. 

Etichete: andreea din , alicia keys

Partenerii Nostri